İndirimli Çocuk Oyuncakları

21-06-2018 18:35
İndirimli Çocuk Oyuncakları

Çocukların gelişimi için oyunun önemi oldukça büyüktür.  Dönemine ve yaşına göre oyunlar oynadıkça öğrenirler ve büyürler. Gelişimleri oynadıkları oyuncakların çeşitlerine göre,  zihinsel ve fiziksel yönde değişebilmektedir. Uzmanlara göre, oyuncak seçimi yaparken ebeveynlerin yaşa ve aylara göre dikkat etmeleri gerekmektedir.

İndirimli Çocuk Oyuncakları Nelerdir?

İşlevsel olarak farklılık gösteren bu oyuncakların çocuklara faydalı olabilmesi için doğru zamanda doğru oyuncaklarla oynamaları için gelişim evrelerini takip etmek gerekmektedir. Örneğin yeni doğan bebekle 3-4 aylık bir bebek için oyuncak seçimi yaparken sadece sese, parlak rengine ve şekillerine önem vermek gerekmektedir. Bu sebeple görsel ve işitsel duygularına hitap edilebilecek ve ilgilerini bu yöne çevirerek keyifli vakitler geçirmeleri sağlanabilecektir.

Mesela yataklarının başlarına koyulan dönecekler ses çıkartma özelliği ile hareket eden oyuncaklar ise yakalama eğiliminde bulunulmasına sebep olarak el ve kol hareketlerinin kontrollü olmasına yarar sağlayacaktır. Daha sonraki dönemlere gelindikçe, ellerinde rahatça tutabilecekleri, plastik ve pelüşlu oyuncaklar satın alarak çocuğunuzun gelişimine yardımcı olabilirsiniz. Bebeğiniz ilk 6 ayını tamamladıktan sonra resimlere ve çıngıraklara olan ilgisi artacağı için indirimli çocuk oyuncakları arasından bu tarz oyuncaklar seçilmelidir.

İndirimli Çocuk Oyuncaklarının Seçimi

İlk altı ayını tamamlayan bebekler artık vücudunda bir takım gelişmeleri de beraberinde getirecektir. Örneğin diş çıkarma dönemi başlamıştır. Son derece huzursuz günler sizi beklemektedir. Bu kapsamda zamanını en iyi şekilde değerlendirebilecek oyuncaklar tercih edilmeli ve tüm dikkati bu yönde ilerlemelidir. Bu dönemde bebeğinizin sağlığını ve gelişimini riske atmayacak şekilde firmamız tarafından satışa sunulan belli markaların diş kaşıyıcılarını ya da yumuşak halka oyuncaklardan alarak bu dönemi hem rahat hem de eğlenceli bir şekilde atlatmalarına yardımcı olabilirsiniz.

Emekleme dönemine geldiğinde ise artık ellerine bir şeyler alarak yere atmaya başlayan bebeğiniz bu dönemde sert cisimlerden uzak durmalıdır. Ses çıkarmak bu dönemde çocuğunuzun en çok hoşuna giden aktivitelerdir. Bu kapsamda en etkili oyuncaklar dökme ve doldurma amaçlı olmalı ve kırılma özelliği olmamalıdır. Yine bu yaş dönemine uygun indirimli çocuk oyuncakları internet sitemizde uygun fiyatlarla bulunmaktadır.

İndirimli Çocuk Oyuncakları Fiyatları

2 yaş ve daha üstünde olan çocuklarınız artık hem yürüyüp, hem emekleme, hem de koşabilme eğiliminde olduğu için ebeveynlerin desteğine daha çok ihtiyaç duymaktadır. Bu kapsamda, eğitici oyuncaklara yönelerek gelişimi açısından oyuncak bebekler, ahşap arabalar, oyun hamurları daha ileriki yaşlarda ise bisiklet gibi hareket kabiliyetini arttırıcı oyuncakları internet sitemizden uygun fiyatlarla bulup sipariş vererek çocuğunuzun eğlenceli vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz.

İnternet sitemizdeki ürün çeşitliliğini inceleyerek çocuğunuza en uygun indirimli çocuk oyuncakları satın alabilirsiniz. Bu kapsamda çocuk oyuncakları bölümünden istediğiniz yaş ve döneme göre oyuncak seçebilir ve çocuğunuzun etkili bir şekilde oyun kurmasına yardımcı olabilirsiniz.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.