5 Yaş Çocuğu İçin Eğitici Oyuncaklar

26-06-2018 18:29
5 Yaş Çocuğu İçin Eğitici Oyuncaklar

Çocukların her yaşına uygun farklı gelişim özellikleri bulunur. Her yaşın kendine has bazı belirgin özellikleri olduğu gibi çevresel etmenlerle de çocuk gelişimine katkıda bulunabilirsiniz. 5 yaş çocuğu için eğitici oyuncaklar seçimi çocukların artık okul çağına yakınlaştığının ve fiziksel aktivitelerin yoğun bir şekilde arttığı bir dönemde çok önemlidir. Bu dönemde çocuklar kaba öz bakım becerilerini kullanabilir hale gelirler.

 

Çocukluk döneminde fiziksel gelişime en çok katkıda bulunan oyuncaklar tercih edilmelidir. Her yaşa uygun oyuncakları çocuklarınıza oynatarak, gelişimine katkıda bulunabilirsiniz. Genellikle ahşap ve kimyasal bulunmayan renkli oyuncaklardan oluşan setler, hem eğlenceli hem de eğitici dakikalar geçirmenize neden olacaktır.

 


5 Yaş Çocuğu için Eğitici Oyuncaklar Nelerdir?

Çocuklar 5 yaşına geldiğinde, gelişimleri hızlı bir şekilde ilerlerken, motor becerileri de olumlu bir şekilde gelişmiştir. Fiziksel olarak çok enerjik ve fiziksel aktivitelere yatkın hale gelen çocuklar, beceri isteyen oyunlara daha hakim bir tepki gösterirler. Oyunun bir parçası olma, sosyalleşme ve kurallara uyma gibi davranışlar gösterirler.

 

Bu yüzden 5 yaş çocuğu için eğitici oyuncaklar; el becerisi isteyen, düşünme ve muhakeme isteyen özellikte olmalıdır. Bu yaşta çocuklar dans etme, müzik dinleme gibi davranışlar gösterdiğinden; sesli kitaplar tercih edilebilir.  Yapboz oyuncaklar da çocuklardaki odaklanma ve parçayı birleştirme algısını geliştirerek, çocuk gelişimine katkı sağlar. Okul çağına yakın olan 5 yaş çocuklarınıza, rakamlı oyuncak veya kitaplar sunarak, okula hazırlık yapabilirsiniz.

 


5 Yaş Çocuğu için Eğitici Oyuncak Tavsiyesi

Her yaş grubuna uygun bulunan çocuk oyuncakları, eğlenceli oldukları için çok fazla dikkat çekerler. Özellikle internet sitemizde çocuklar kendilerini birçok seçenekle karşı karşıya bulur. Seçim yapmakta zorlansalar da, yaşlarına uygun oyuncak seçimi yapılması gerekir. Yaş ne kadar küçük olursa, oyuncaklar da o kadar büyük ve yumuşak olmalıdır. Sitemizde boyama, eşleştirme, renkli satranç ve eğlenceli matematik oyunları gibi seçeneklerde oyun çeşidi, uygun fiyatlarda satışa sunulmaktadır. Renkli, resimli ve temalı oyuncakları web sitemizden rahatlıkla sahip olabilirsiniz.


5 Yaş Çocuğu için Eğitici Oyuncak Tavsiyesi ve Fiyatları

Oyun ve oyuncaklar, çocuğun sosyalleşmesi ve gelişimi için önemli unsurlar arasında yer alır. Çocukların motor gelişimi için görsel, zihinsel ve el becerilerinin gelişmesine katkı sağlamak için, web sitemizde yer alan oyuncakları inceleyerek, çocuğunuzun gelişimine katkıda bulunabilirsiniz. Zihinsel renkli kartlar, yapbozlar, Legolar ve boyama kitaplarına, çok uygun fiyatlarda sahip olabilirsiniz.

 

Özellikle internet sitemizden yaptığınız alışverişlerde, kampanyalardan ve yeni gelen ürünlerden haberdar olabilirsiniz. Her yaşa uygun farklı oyuncak seçenekleri ve uygun fiyat seçeneklerini sizlere sunmaktadır. Bütçeye uygun her türlü oyuncak seçeneği ile karşılaşabilirsiniz. Siparişinizi verdikten kısa bir süre sonra, ürününüz güvenilir bir şekilde adresinize teslim edilmektedir. Çocuklarınızın zeka gelişimi ve fiziksel gelişimi için bu eğitsel oyuncak fırsatlarını kaçırmayın.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.