3 Yaş Eğitici Ahşap Oyuncaklar

26-06-2018 18:06
3 Yaş Eğitici Ahşap Oyuncaklar

Her yaş çocuğun kişisel gelişimine katkıda bulunan oyuncaklar, çocukların kaliteli vakit geçirmesine etkili olduğu kadar, duygusal gelişimine de katkı sağlamaktadır. Tarihsel dönemlerde bulunan kalıntılar incelendiğinde, dönemin hayvan figürlerinin minyatür hallerinin, ahşap oyuncak şekline geldiğini görürüz.  Sanayi ve teknolojinin gelişmesiyle birlikte, ahşap oyuncaklar seri üretime geçerek, daha farklı tasarımlarla karşımıza çıkmaktadır.

 

Ahşap oyuncak sektörünün gelişmesiyle, internet sitemizde çok fazla ahşap oyuncak ile karşılaşabilirsiniz. Her yaş grubuna uygun ahşap oyuncak tasarımlarını bulabilmek mümkündür. 3 yaş çocuklarının dil ve fiziksel gelişimlerinin hız kazandığı bu dönemde, 3 yaş eğitici ahşap oyuncaklar ile, çocuğun gelişimine katkıda bulunabilirsiniz. Müzikli oyuncaklar, ahşap harfler ve mıknatıslı yapbozlar gibi oyuncaklar bu yaş grubundaki çocuklara uygun oyuncaklar olarak satılmaktadır.


3 Yaş Eğitici Ahşap Oyuncakların Önemi

Çocuklar 0-3 yaş arası dönemde sadece eğitsel oyunlara odaklanma gösteremezler. 3 yaş ve sonrası dönemlerde, eğitici oyuncaklarla birlikte, sosyal kuralları öğretmek daha kolaydır. Bu dönemde çocuklar sıkılmadan öğrenme ve eğlenme eğilimi gösterirler. Bu dönemde oyuncaklar ve oyunlar, sosyalleşmede önemli olan unsurlar arasında yer alır.

 

Ahşap oyuncakların hijyenik olması ve temizleme kolaylığı nedeniyle, en çok tercih edilen ürünler arasında yer alır. Yetişkinlerin de tercih ettiği ahşap süs oyuncaklar da doğal görünümü nedeniyle tercih edilmektedir. Eskiden beri doğada yer alan oyuncakların tümü ağaç ürünlerinden yapılmıştır. Günümüze kadar eskimeden gelen ahşap oyuncaklar, her geçen gün yeni tasarımlar ile karşımıza çıkıyor.


 

3 Yaş Eğitici Ahşap Oyuncak Çeşitleri

Ahşap Legolar, 3 yaş eğitici ahşap oyuncaklar arasında  çocuğun hayal gücünü geliştirmede en etkili oyuncaklardan biridir. Hayal gücü kadar el becerisi gelişen çocuklar, mimari algısını geliştirerek, denge kavramını anlamaya başlarlar. Blokların dayanıklı ve hayal gücüne açık bir ürün olması nedeniyle, sıkılmadan uzun süre oynayabileceği oyuncaklar arasında yer alır. Bir diğer ahşap çekiç oyuncağı da çocukların eğlenerek oynayabileceği oyuncaklar arasında yer alır.

 

Ahşap çubuklara çekiç ile vurarak aşağıya indirmeye yarayan bu düzenek, çocukların el becerisini ve algı yeteneğinin gelişmesinde etkili olan oyuncaklardan birisidir. Ahşap trenler ve ahşap abaküs gibi oyuncaklarla çocuklar, hem eğitici hem de eğlenceli zaman geçirmektedir.


3 Yaş Eğitici Ahşap Oyuncak Çeşitleri ve Fiyatları

Çocuk oyuncaklarının çok fazla çeşidi olduğu gibi kullanılan materyaller de hangi ülkede olursanız olun aynıdır. Değişmeden günümüze kadar gelen oyuncak materyalleri arasında kullanılan ahşap, doğaya zarar vermeden, geri dönüşüme uyumlu bir ürün olarak kullanılmaktadır. Ağaçlara zarar vermeden, ağaç parçalarından üretilen ahşap oyuncaklar, uzun süre dayanıklılık gösterebilirler.

 

Ayrıca ucuz bir ürün olması nedeniyle de tercih edilen oyuncaklar arasında yer almaktadır. Günümüz teknolojisinin hızla gelişmesi, seri üretim halinde çok fazla ahşap ürünün ortaya çıkmasına neden olmuştur. 3 yaş eğitici ahşap oyuncaklar internet sitemizden çok uygun fiyatlarda satışa sunulmaktadır.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.