2 Yaş Eğitici Ahşap Oyuncaklar

25-06-2018 17:04
2 Yaş Eğitici Ahşap Oyuncaklar

Çocukların her yaş döneminde farklı davranışlar sergiledikleri görülür. 2 yaşına gelen çocuklar, artık çevreyi keşfetme çabasıyla, özgürce hareket ederler. Bir birey olarak aile bireylerinden bağımsız bir şekilde hareket ederler. Yürümeye başladıkları gibi özellikle mutfak eşyalarına karşı bir ilgileri ortaya çıkar. Dolapta yer alan tüm mutfak eşyalarını indirme davranışı sergilerler.

 

2 yaşa uygun bir oda dolusu oyuncak alsanız da çocuğunuz hepsini değil de içlerinden sadece birkaçını oynar. Bunun nedeni çok çabuk sıkılmalarından kaynaklanır. Bu yüzden 2 yaş çocuğunun sıkılmadan oynayabileceği ve farklı etkinler yapılabileceği ahşap oyuncakların tercih edilmesi gerekir. Ahşap bloklar, ahşap yapbozlar veya boyama etkinliği yapabileceği ürünleri tercih ederek, uzun süre sıkılmadan oynayabileceği oyuncakları sitemizden satın alabilirsiniz.


 2 Yaş Eğitici Ahşap Oyuncakların Önemi

Evin duvarlarının çizilmiş ve boyanmış olduğu evlerde, mutlaka 2 yaşında bir çocuğun yaşadığı bir gerçektir. Genelde bu yaşlarda, geniş yüzeylere resim çizmekten ve boyamaktan hoşlanırlar. Çocuğunuzun hayal gücünü geliştiren bu etkinlik 2 yaş eğitici ahşap oyuncaklar sayesinde daha da kolaylaşmaktadır.

Sınırsızca hayal gücünü kullanarak boyama yapan çocukların, kendine güvenlerinin çok hızlı bir şekilde geliştiğini söyleyebiliriz. Özellikle çalışan ailenin çocukları, hafta sonları çocuklarıyla daha verimli zamanlar geçirmek için, eğitici ahşap oyuncakları tercih etmelidir. Bu şekilde hem eğlenceli hem de eğitici zaman geçirebilirler. Küçük yaşlarda sosyalleşmenin temellerini atmada en etkili yöntemlerden birisi, oyundur.


2 Yaş Eğitici Ahşap Oyuncak Seçimi

Yaş gruplarına göre çocukları sınıflandıracak olursak, 2 yaş grubunda olan çocukların sembolik oyun döneminde olmaları, oyuncak seçiminin ne kadar önemli olduğunu gösterir. Çocuklar oyun oynayarak sosyalleşmeyi ve kuralları öğrenir. Hayal güçlerinin, dil becerilerinin ve duygusal gelişimlerinin tamamlanması oyuna bağlıdır.

 

Oyun için tasarlanmış olan eğitsel ahşap oyuncaklar da bu sosyalleşmeye yardımcı materyallerden birisidir. Çocuğa öğretilmek istenen hedef doğrultusunda tasarlanmış olan eğitici ahşap oyuncaklar, kurallar çerçevesinde verildiğinde, hem eğitici hem de öğretici etki oluşturabilmektedir. 2 yaş eğitici ahşap oyuncaklar tercih edildiğinde, sıkılmadan uzun süre bu oyuncakları oynayabilirler.

  

2 Yaş Eğitici Ahşap Oyuncak Çeşitleri ve Fiyatları

Çocukların odaklanma sürelerinin kısa olması, her şeyden çok çabuk sıkılmalarına neden olur. İnternet sitemizde çocuklara göre binbir çeşit 2 yaş eğitici ahşap oyuncaklar uygun fiyatlarla bulunmaktadır. Her çocuk her oyuncağı oynar diye bir kural yoktur. Ç ocuğun yaşına uygun oyuncak seçimi ile bir oda dolusu oyuncak almadan, sürekli sıkılmadan oynayabileceği birkaç oyuncağa sitemiz sayesinde sahip olabilirsiniz.

 

Hayal gücünü sınırlayıcı oyuncaklar ile çocukların çabuk sıkılmalarına neden olabilirsiniz. Buna engel olmak için oyuncak seçiminde dikkatli olunması gerekir. Tek bir oyuncak ile farklı şekillerde oyunların ortaya çıkabilmesi gerekir. Ahşap bloklarla çok farklı oyunlar ortaya çıkarabilirsiniz. Böylece çocuklar sıkılmadan, hayal gücünü kullanarak, uzun süre bu ahşap bloklarla oynayabilirler.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.